Taking too long? Close loading screen.

Louise

Filistin Caddesi, ANKARA

Louise ilhamını Louisiana’nın kalbinde yer alan New Orleans’ın en eski yerleşim birimi French Quarter’dan alır. Hayranlık uyandıran cesur renkleri, her biri desenleriyle farklılaşan karakteristik ferforje balkonları, İspanyol, Fransız ve İtalyan kolonilerin bir karayip kasabasına yerleşmesiyle derin kültür zenginliğine kavuşmuş bir bölgedir. Louise New Orleans’ın bir yeniden yorumlanışıdır. Gündelik hayatın mimariyle buluştuğu şehrin sokakları, balkonlardan sarkan rengarenk çiçeklerle süslenir. Ara sokaklarda yürüyen şehir sakinleri binanın gölgelediği kaldırımlardan yürürler. Bina cephelerinde gördüğümüz detaylar iç mekanlara da taşınır: çeşitli desenler, cesur renkler yalın ahşap kaplama duvarlarla dengelidir. Işık mekanların ayrılmaz bir parçasıdır, formlara üçüncü boyutu kazandırır, hareket verir. Mekanlarda Fransız bistrolarının ipuçları olsa da İspanyolların emaneti, demir döküm kolonlardan vazgeçilmez. Tavanlar ise ayrı birer kanvastır. Metal dekoratif paneller kimi zaman sakindir, kimi zaman ahşaba dönüp dikkatleri üzerlerine toplarlar. Gündelik hayatı anlatan tablolar hep renklidir, capcanlıdır. Karayip esintilerinin hissedildiği renkler, patine duvarlar, palmiye ağacı yaprakları ılıman iklimin yansımalarıdır.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için


+(90) 312 447 51 00
www.louise.com.tr

Lou

İran Caddesi / Maidan; ANKARA

Yıllar boyu, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden edindiğimiz damak zevkini, sahip olduğumuz tecrübeyle harmanladık ve böylece; en saf, en leziz tatlardan oluşan menülerimiz ile Louise Cafe Brasserie & Loft’u 2015’te sizlere sunduk. Bemse olarak, Louise ile çıktığımız macerada, en önemli ilkemiz; siz değerli müşterilerimizi, daima kusursuz bir şekilde ağırlamak ve mutlu ayrılmanızı sağlamak oldu. Gördüğümüz ilgi ve sevgi, doğru yolda olduğumuzu bizlere her fırsatta hatırlattı. Bizler de; gülümsemenizden ilham aldık ve duyduğunuz güveni, yepyeni tatlar sunarak taçlandırmak istedik. Sizleri; yepyeni lezzetleri ve dünya mutfağının en özel tatlarıyla kendinizi şımartacağınız, rahatlığıyla evinizde gibi hissedeceğiniz yeni restoranımız LOU ile tanıştırmaktan gurur duyarız.

BEMSE çatısı altındaki tüm markalar, farklı kalabilme felsefesini ve memnuniyet odaklı personel anlayışını benimsemiştir.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için;


+(90) 537 040 68 84
www.lou.com.tr

Luigi's

Çankaya Caddesi, ANKARA

Mis gibi Akdeniz havasına ‘’Merhaba!’’ deyin.

İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleri, Ankara’nın en nezih mekanlarından biri olan Atakule’de sizlerle buluşuyor. Tazelik ve ferahlığın tarifi olan muhteşem pizzaları, usta şeflerin mutfağından doğmuş makarna çeşitleri, büyüleyici görüntüsüyle neşenize neşe katacak nefis tatlıları ve yazın sıcaklığını mutlulukla harmanlayan dondurmalarıyla Luigi’s Ristorante, vazgeçilmeziniz olacak.

Ankara manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle unutulmaz anlar biriktirecek; toplantı ve buluşmalarınızı ise iple çekiyor olacaksınız. Kışları bembeyaz örtüyle kaplanmış, dingin ve huzurlu; yazları ise cıvıl cıvıl görüntüsüyle hayat dolu başkenti seyrederken; enfes kokteylinizden bir yudum alacak ve her ziyaretinizde ‘’İyi ki!’’ diyeceksiniz.


+(90) 530 915 64 74
www.luigis.com.tr

the Gourmand

İstanbul;

The Gourmand, İstanbul’un muhteşem tarihi dokusu ile harmanlanmış birbirinden leziz tatları sizlerle buluşturuyor. 2015 yılında Galata’da hizmete açılan The Gourmand, Dünya’nın her yerinden bir tutam lezzet barındıran eşsiz menüsü ile misafirlerini karşılıyor.Güleryüzlü ve deneyimli ekibi ile şarküteri ürünlerinin en tazesini ve baharatların özenle seçilmiş hallerini samimi bir atmosferde sizler için bütünleştiriyor. Kısa sürede büyük beğeni toplayan ve birçok farklı mecrada Türkiye'nin sayılı lezzet durakları arasına girmeye layık görülen The Gourmand, kendinizi evinizde hissetmenizi sağlarken klasik ve büyülü restoran tasarımı ile de gözlerinize hitap etmeyi hedefliyor. Şu an için sadece İstanbul Galata'da yer alan The Gourmand, günün bütün yorgunluğunu Galata’nın tarifsiz güzelliği ile atmanızı sağlıyor.


www.thegourmand.com