Mutfaktan gelen,
enfes kokular

Gıda sektöründe faaliyet gösteren BEMSE A.Ş., 2013 yılında ERG Grup şirketler bünyesine katıldı. The Gourmand Cafe ile İstanbul’da başlayan yolculuk; Ankara’nın en seçkin semtlerinden biri olan Gaziosmanpaşa’da açılan LOUISE Restaurant ile devam etti. Daha sonra ise, yine Ankara’nın farklı lokasyonlarında faaliyete başlayan LOU ve Atakule’de hizmete açılan LUIGI’S restoranları aileye katıldı. Bu markaların her biri, dünya mutfağından farklı lezzetler ve farklı konseptler sunarak, her geçen gün sayısı artan şubeleriyle sektörde adından söz ettirmeyi başardı.

BEMSE A.Ş., restoran ve kafe işletmeciliğinin yanı sıra, çeşitli kurum ve kuruluşların, büyük ölçekli yiyecek ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, 2017 yılında BEMSE Catering’i kurdu. Organizasyon ve etkinliklerin yanı sıra , BEMSE Catering, birçok firma ve fabrikaya; sabah, öğle ve akşam yemekleri için hizmet vermeye başladı. BEMSE çatısı altındaki tüm markalar, farklı kalabilme felsefesini ve memnuniyet odaklı personel anlayışını benimsemiştir. Ayrıca sunduğu tüm hizmetlerde, kalite ve hijyen standartlarından taviz vermeden, sağlıklı ve taze ürünleri benzersiz lezzetlere dönüştürmeyi amaçlamıştır.